KADROMUZ

Halil TAŞKIN - Müdür Yardımcısı

30/06/1984 Aydın´da doğdu. İlk, orta öğrenimini Çine´de, lise öğrenimini Söke´de tamamladı. Üniversite Eğitimini Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde yaptı. Kastamonu Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon bölümünde 2022 yılında yüksek lisans eğitimini tamamladı.  2011 yılında Bitlis Adilcevaz Yarımada Köyünde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 2012 yılından itibaren ilimiz Söke ilçesinde Kıryarlar Özel Eği. Uy. Okulunda Özel Eğitim sınıf öğretmeni olarak 2 yıl görev yaptıktan sonra okulumuza sınıf öğretmeni olarak atandı. 5 yıl sınıf öğretmenliği görevinden sonra 2019 yılından beridir müdür yardımcısı olarak görev yapmakta.  Evli ve 1 erkek çocuk babası.