KADROMUZ

Ayşe URUNĞU - Müdür

1968 yılında Aydın ‘ doğdu. İlk  orta ve lise öğrenimini Aydın da tamamladı .Dokuz Eylül Üniversitesi Sınıf öğretmenliği bölümü ,Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi  Eğitim Yönetimi ve planlaması Bölümünden mezun oldu.2000 Yılında Ankara Üniversitesi Eğitim ve Yönetimi Teftiş Planlaması Anabilim Dalında Tezli yüksek lisansını tamamlayarak Bilim uzmanı ünvanını aldı.

1989 yılında  Sivas da sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. Rehber öğretmenlik ,Müdür Yrd. görevlerinde ve Çıraklık Yaygın Eğitim  Genel Müdürlüğü  komisyon çalışmalarında görev aldı.2003 Yılında Ankara da okul müdürü olarak yöneticilik görevine başladı.2015 Yılında Akçakonak İlkokulu na  Okul Müdürü olarak atanmış olup, halen görevine devam etmektedir.

(0256)548 12 29
E-Posta