Kurum Kodu : 719560
WEB Adresi : http://akcakonakilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Akçakonak Köyü Söke/AYDIN

VİZYON
BİZ; ögrencilerimizi, çağın gerektirdiği anlayışa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletişim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiğinin bilincinde olan bireyleri mutlu ve başarili olacağı bir hayata hazırlamak için VARIZ.

MİSYON
Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerni, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için varız. Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. * Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, * Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, * Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.

Öğretmen Sayısı : 8
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 156
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:40 16:10
Derslik Sayısı : 8 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 7 km, il merkezine ise 63 km dir.
Ulaşım : Okulumuza ulaşım köy minübüsleri ile sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi :

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR